Februari

Nu under senare delen av februari arbetar vi vidare med idéplanering, materialtester, blogguppdateringar m.m. och med att besöka det femte hemmet.

Nästa workshop på plats i Stockholm blir vecka 11, den 11-15 mars.

*

Denna vecka – den 5 till 8 februari – arbetar vi bland annat med att besöka det 3:e och 4:e av hushållen i Stockholm som vill delta i Ljusur. Vi planerar också vidare för vilka ljusinstallationer som kan passa de olika hushållen.

 

Sammanfattning av projektet hittills:

 

Projektet påbörjades i maj 2012 och sedan dess har vi genomfört ett antal workshops med ljuslaborationer (se mer under Bilder). Vi har bland annat gjort undersökningar i dagsljus och i mörker, med både vitt och färgat ljus med olika material som kan filtrera, reflektera, diffusera, skugga och skapa en mängd andra effekter och upplevelser.

Vi har också besökt alla de hushåll som hittills har visat intresse för att delta och fyra är nu utvalda, och en femte återstår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>